Når man elsker at spise med øjene først..det her skal du bruge
opskrift til 2 personer
16 jomfruhummerhaler. 2 knivspids paprika. salt og peber Olie til stegning. 1 dl bulgur (koges som anvist på pakken) tilsæt 1/2 tsk gurkemeje i kogevandet en håndfuld edamame bønner 1/2 mongo I små tern en håndfuld fint snittet rød spidskål 2 avokadoer i tern 1 snittet forårsløg saftren fra 1/2 lime groft hakket frisk koriander (eller anden krydderurter du godt kan li´) Chili flager salt og peber sådan her gør du
Snit og bland salaten med den afkølede bulgur, smag til med salt, peber.
☀️ Pil jomfruhummerhalerne og fjern tarmen (den er fyldt med sand) skyl dem og dup dem gøre med et stykke køkkenrulle. Hæld olie på en godt opvarmet pande (det er vigtigt den er varm) Læg halerne på og steg dem et minuts tid på hver side. Hvis de er meget små så mindre tid. Lige inden de tages af kryder du med salt, peber og paprika. Hæld en lille sjat olie på den samme pande du har stegt halerne i, tilsæt limesaftenen og 2 knivspids paprika. (tilsæt evt en skefuld vand). Anret salaten på en tallerken, hæld væden fra panden over, det giver en virkelig lækker smag til salaten. Læg halerne på toppen og spis;) Enjoy Kh. Huskokken PS. Laver du nogle af mine retter, bliver jeg altid vildt glad for at høre hvad du syntes og glad for at blive tagget i dine opslag. ..og har du spørgsmål, så fyr løs;) |
HuskokkenFå inspiration til at lege i dit køkken. Gør noget andet end det du plejer og gør det let, spring over hvor gærdet er lavest og kom succesfuldt i mål med det.. Kategorier
Alle
Arkiv
Juni 2020
|