krydderurter er luksusEn af de mange grunde til at jeg bruger krydderurter i nærmest alt, er at det pifter smag op, så det bliver lidt mere luksus, selvom det måske er en helt almindelig hverdags ret jeg har på menuen. Jeg har mange forskellige blandinger som jeg laver i perioder og spiser på alt, men denne her er en af mine favoritter. Den er så lækker og fuld af smag at jeg ikke behøver andet en en omgang aldente kogt spagetthi øget godt drys af blandingen, så e jeg sådan set i himmelen. Men som sagt den er lækker til nærmest alt, dine kød retter, over nyopgravede kogte kartofler, pastaretter, risretter osv..prøv dig frem og skifte lystigt krydderurterne ud med dine egne favoritter. det her skal du bruge1 del groft hakket frisk oregano 1 del grofthakket frisk persille 1 stor tsk frisk basilikum (gerne med blomst) 1 del revet parmesan lidt revet citron skald lidt tørret chili flager salt og peber sådan gør duBland det hele sammen i en skål og vend ingredienserne sammen. Spises straks på for eksempel frisk kogt spagetthi..ret meget letter bliver det vist ikke. Eller prøv det med Huskokkens spaghetti med champignon sauce Hvis nu du syntes det her var vildt lækkert og du kaster dig ud i min opskrift, så bliver jeg SÅ glad for at høre fra dig, det er min benzin og motivation for at dele med dig<3 Og har du spørgsmål eller kommentere så fyr løs;) |
HuskokkenFå inspiration til at lege i dit køkken. Gør noget andet end det du plejer og gør det let, spring over hvor gærdet er lavest og kom succesfuldt i mål med det.. Kategorier
Alle
Arkiv
Juni 2020
|