Hurtige luksus fiskefrikedeller
Her hjemme elsker vi fiskefrikadeller, jeg er dog sjældent den der laver fiskefarsen fra bunden, selvom det faktisk ikke på nogle måder er svært..
Men letheden sejre som regel og mit yndlingsmenneske kan selvfølgelig bedst li´den færdig købte fars, så det bruger jeg som undskyldning for ikke at lave den selv fra bunden. Men når det er sagt, så elsker jeg også at sætte mit eget præg, på det jeg spiser og med fiskefrikadellerne er det ikke nogen undtagelse, de bliver pimpet i stor stil. lette løsninger når man har et kræsent barn
Jeg syntes det er en fin løsning, for ofte står jeg og laver to retter da yndlingsmennesket er den meget kræsne type, han kan li´3 slags grønsager og 4 slags kød og nærmest ikke andet end det.
Det er heldigvis langsomt ved at blive bedre. Men det betyder også at jeg som sagt ofte står og laver to slags aftensmad, for jeg lever mest vegetarisk og det gå ikke i spænd med hans kræsne smagsløg endnu. Så når den stå på fiskefrikadeller herhjemme, så er den ene halvdel max pimpet og den anden halvdel stegt som en er, men det er ikke med en følelse af at lave to retter? Du kan pimpe dine deller med nærmest alt hvad du har lyst til. Jeg kan godt li´at de får lidt mere ”bid” så jeg bruger gerne et par håndfulde groft hakkede tigerrejer og så kan jeg jo nærmest ikke lave mad uden krydderurter, så en håndfuld frisk koriander og en håndfuld hakket forårsløg er VILDT lækkert. De steges helt almindeligt på panden som du plejer. Jeg steger dem altid i smags neutral olie (koldpresset rapsolie) på lige under middel varme og de får til de ser færdige ud, det vil sige til de har en fin gylden farve og er blevet lidt sprøde. Hvis du vil pimpe dine deller som mine -DET HER SKAL DU BRUGE
1/2 pakke fiske fars med laks
1 stor håndfuld groft hakkede tiger rejer (uden skal og haler) 1 snittet forårsløg 1 håndfuld hakket frisk koriander SÅDAN HER GØR DU
Rør det hele samen med en ske i en lille skål. Tænd for panden og hæld lidt olie på. Når panden er varm, lægger du farten på med to teskeer, så de ikke bliver alt for store. Steg dem ca.2-3 minutter på hver side.
Enjoy Kh. Huskokken |
HuskokkenFå inspiration til at lege i dit køkken. Gør noget andet end det du plejer og gør det let, spring over hvor gærdet er lavest og kom succesfuldt i mål med det.. Kategorier
Alle
Arkiv
Juni 2020
|