Rabarber sirup kan du med fordel lave i forvejen, eller ihvertfald et par timer i forvejen, så det kan nå at køle ned. Den er super hurtig og let at lave og det samme er drinken. Jeg har brugt en gin som for det første er Dansk og for det andet smager fantastisk. Gode råvare, betyder at det bliver ekstra lækkert;) Den gin jeg har brugt er fra Jim & Tony, som du finder hos Mosberg i Gilleleje <3 RABARBER SIRUP - DET HER SKAL DU BRUGE
RABARBER SIRUP - SÅDAN HER GØR DU
HUSKOKKENS RABARBER SJUSDet her bliver uden tvivl min sommer drink..den er så frisk og lækker, så glæd dig. det her skal du brugeopskriften er beregnet til 2 pers. OBS vær opmærksom på at mål er i dl og ikke cl
Hvis ikke du har en shaker, så brug en anden beholder, bare der er et låg der kan lukkes helt tæt og ikke falder af når du shaker dine drinks. ..et stort syltetøjs glas, en stor thermo kop, din protein pulver shaker eller andet.. Sådan her gør du
ENJOY og skål. Kh. Huskokken & Sine Hvis du kan li´mine opskrifter og mine billeder, bliver inspirert til at teste mine opskrifter, har spørgsmål eller andet, så bliver jeg virkelig glad for at høre fra dig. ..OG du må dele alt det du vil. Jeg elsker at blive tagget i dine billeder, det er min benzin til at blive ved med at dele mine opskrifter med dig <3 |
HuskokkenFå inspiration til at lege i dit køkken. Gør noget andet end det du plejer og gør det let, spring over hvor gærdet er lavest og kom succesfuldt i mål med det.. Kategorier
Alle
Arkiv
Juni 2020
|